Takarék Csoport Kiválasztási Folyamat

Komplex kiválasztási folyamatunk részét képzi többek között a szakmai interjú, amely során a jelölt megismerkedhet a terület vezetőjével és átfogó képet kaphat a pozícióról. A személyes beszélgetésen kívül, jelöltjeink szakmai és kompetenciát felmérő tesztekkel találkozhatnak, hiszen célunk, hogy a kiválasztott pályázó a számára ideális pozícióban helyezkedhessen el és építhesse karrierjét!

Az alábbi ábrán megmutatjuk Önnek a teljes kiválasztási folyamatunkat, így felkészülhet minden lépésre:

 • Regisztráció 

  A karrier.takarek.hu oldalon történő regisztrációt követően megpályázhatja a kívánt álláslehetőséget és a későbbiekben könnyedén kezelheti álláskeresői profilját. 

  Előszűrés

  A jelentkezést követően a Toborzási csapat előszűri a beérkezett pályázatokat, amennyiben kiválasztásra kerül pályázati anyaga, telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

 • Interjú

  A telefonos egyeztetést követően egy személyes interjú keretein belül ismerheti meg közelebbről a Takarék Csoport kínálta lehetőséget, valamint alkalma adódik szakmai pályafutásának bemutatására.

  Teszt

  A szakmai interjú után kiválasztási folyamatunk része lehet szakmai és kompetenciát felmérő teszt, ebben az esetben előzetesen egyeztetünk a jelölttel. 

 • Kiválasztás

  Önéletrajzának, majd szakmai tapasztalatainak átfogó értékeléséről értesítjük Önt.

   

  Ajánlatadás

  A kiválasztott pályázónak kiküldésre kerül online ajánlatunk, majd az adminisztratív teendők lebonyolítása után új csapata már várja Önt! 

Építsen karriert Velünk, a Takarék Csoportnál!