Ismerd meg a kiválasztási folyamatunkat!

Komplex kiválasztási folyamatunk részét képzi többek között a szakmai interjú, amely során megismerkedhetsz a terület vezetőjével és átfogó képet kaphatsz a pozícióról. A személyes beszélgetésen kívül, szakmai és kompetenciát felmérő tesztekkel találkozhatsz, hiszen célunk, hogy a kiválasztott pályázó a számára ideális pozícióban helyezkedhessen el és építhesse karrierjét!

Az alábbi ábrán megmutatjuk Neked a teljes kiválasztási folyamatunkat, így felkészülhetsz minden lépésre:

 • Regisztráció 

  A karrier.takarek.hu oldalon történő regisztrációt követően megpályázhatod a kívánt álláslehetőséget és a későbbiekben könnyedén kezelheted álláskeresői profilodat.

  Előszűrés

  A jelentkezést követően a Toborzási csapat előszűri a beérkezett pályázatokat, amennyiben kiválasztásra kerül pályázati anyagod, telefonon felvesszük Veled a kapcsolatot. 

 • Interjú

  A telefonos egyeztetést követően egy személyes interjú keretein belül ismerheted meg közelebbről a Takarék Csoport kínálta lehetőséget, valamint alkalmad lehet szakmai pályafutásod bemutatására.

  Teszt

  A szakmai interjú után kiválasztási folyamatunk része lehet szakmai és kompetenciát felmérő teszt, ebben az esetben előzetesen egyeztetünk a jelölttel. 

 • Kiválasztás

  Önéletrajzodról, majd szakmai tapasztalataidnak átfogó értékeléséről értesítünk.

   

  Ajánlatadás

  A kiválasztott pályázónak kiküldésre kerül online ajánlatunk, majd az adminisztratív teendők lebonyolítása után új csapata már vár Téged! 

A jövőnk Benned van!